Wc verstopping

Als uw wc verstopt is heeft u een acuut probleem. Bij veel mensen staat de ontstopper naast het toilet. Maar ondanks meerdere pogingen kan het zijn dat het waterniveau niet zakt in de toiletpot en nog vervelender …. het loopt uw huis in.

Een volgende tip is om een ontstoppingsmiddel te gebruiken bijvoorbeeld van Albert Heijn, even goed laten inwerken en dan kijken of het werkt. U kunt ook hardere maatregelen treffen. Gebruik dan een hoge drukspuit die met volle kracht de riolering pijp doorspoelt, dit kan men meerdere malen herhalen, afhankelijk hoe groot de verstopping is.

Deze tip kunt u ook gebruiken voor als u een wasmachine verstopping heeft. Komt u er nog niet uit …. schakel ons dan in.

Snel weer kunnen beschikken over uw wc, een wc verstopping zo opgelost

Als u ons daarvoor inschakelt. Heeft u na het lezen van onze informatie nog steeds vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Op de website hebben wij meerdere loodgieter verwante informatie vermeld. Het doel is en blijft u te informeren. Tegenwoordig wordt er door de mensen steeds meer zelf geklust, zeker in deze economisch zware tijden. Toch kunt u voor bepaalde zaken beter gebruik maken van een erkend bedrijf. Dit om ongelukken of vervolgschade te voorkomen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieterswerkzaamheden.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's