Loodgieter Rotterdam

Niet iedere klusser kan uit de voeten met knelfittingen. Het beroep loodgieter is niets voor niets een ambacht. Het woord .. loodgieter ….. verklaart veel, vroeger werd het lood gegoten om leidingen waterdicht te maken. Tegenwoordig wordt er veel meer gevraagd van een all round loodgieter. Door de technologische ontwikkelingen worden er andere eisen en vaardigheden van een loodgieter verwacht.

Daarom heeft ons bedrijf alleen maar gediplomeerde medewerkers in dienst om onze service op het inmiddels bereikte peil te behouden. En daar zijn we trots op.

Veelal worden er in de bouwwereld keuzes gemaakt gebaseerd op prijs. Toch is dit niet altijd verstandig in verband met de zogenaamde beunhazerij. Zeker als het uw leidingwerk betreft. Ongelukken ten gevolge van fout geïnstalleerde en/of aangesloten leidingwerk! De gevolgschade kan dan groter zijn, denkt u aan lekkages, kortsluitingen of andere zaken. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

De beste loodgieter uit Rotterdam

Wilt u graag gratis een prijs opgave ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend ons online loodgieter offerte formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte voor uw loodgieters werkzaamheden. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's