Dakreparatie

Een flinke lekkage aan uw dak ? Neem met spoed contact op met de Loodgieters-Specialist. Wij kunnen u helpen met  alle soorten dakreparatie’s, ook voor een spoedreparatie aan uw dak . Of u nu een plat dak heeft of een dak met pannen, alle reparaties hebben wij wel eens uitgevoerd.

Het voordeel voor u om met ons in zee te gaan,  op een rij. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Dit houdt onder andere in dat wij garantie verlenen over de door onze uitgevoerde werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het vakdiploma en hebben ieder hun specialisatie binnen het vak. Daarom kunnen wij ook aan al uw verzoeken voldoen.

Verder kopen wij onze materialen groot en zeer voordelig in. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u, als klant, door. En telt u daarbij ons werktempo op, dan begrijpt u waarom ons bedrijf de Loodgieter-Specialist heet.

Vraag eens een online offerte aan als u benieuwd bent naar onze loodgieters prijzen.

Een dakreparatie vakkundig door ons uitgevoerd

Omdat wij een “landelijk dekkend” bedrijf zijn en over een 24-7 service dienst beschikken staan wij altijd binnen de kortste keren voor u klaar. Tenzij er al dagenlang windkracht 8 staat en wij aan de vraag niet kunnen voldoen ……. maar dit zijn uitzonderlijke omstandigheden.

Heeft u na het lezen van onze informatie nog vragen? Surft u verder over onze site of neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's