Sanitair plaatsen

Een verfrissende stijlvolle nieuwe badkamer. Bij een verbouwing van een badkamer gaat altijd bijna alles, in zijn geheel, op de schop. Dat betekent dat u nieuw sanitair en tegels nodig heeft. Met gebruik van een nieuwe indeling, sanitair en vloer- en wandtegels, creëert u een eigentijdse stijlvolle badkamer die helemaal naar uw wens is ingedeeld en ingericht.

Als alle afvoer leidingen en waterleidingen in de wanden zijn aangebracht en afgewerkt kan het sanitair worden geplaatst. Vervolgens moet alles worden afgekit, dit is een secuur werk want het mag natuurlijk niet beschadigen. Ook de kranen zullen meteen worden gemonteerd door onze loodgieters.

Netjes uw sanitair laten plaatsen

Heeft u na het lezen van onze informatie nog steeds vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op onze website treft u overigens uitgebreide informatie aan over de verschillende “algemene” loodgieterswerkzaamheden. Als wij u niet als klant mogen verwelkomen, dan hopen we in ieder geval, dat wij een bijdrage hebben mogen leveren met de totstandkoming van uw nieuwe badkamer.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's