CV ketel plaatsen

Niets is vervelender dan zonder warm water te staan onder de douche, of uw huis niet meer warm krijgen midden in de winter. Om deze problemen te voorkomen adviseren wij u jaarlijks onderhoud aan uw cv installatie uit te laten voeren,  in verband met uw veiligheid en de geldigheid van de garantie.

Wij plaatsen uw cv snel en voordelig

Door uw cv installatie elk jaar even te laten controleren minimaliseert u deze problemen en behoudt u uw installatie in goede staat , deze zal langer mee gaan en scheelt het plaatsen van een nieuwe cv ketel. De prijzen van cv ketels zijn in het algemeen erg verschillend dit hangt af van de kwaliteit van de ketel, de te verwarmen ruimte en uw specifieke wensen.

Heeft u na het lezen van onze informatie nog steeds vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan. Met uw investering bespaart u onmiddellijk op uw stookkosten. Uw eerstvolgende jaarafrekening zal beduidend minder duur uitvallen. Behoudens dit voordeel investeert u ook in uw huis en dat zal bij eventuele verkoop zeker meehelpen.

We kunnen hier nog wel veel meer vertellen maar surft u anders eerst nog over onze website. Wij hopen u in de nabije toekomst als nieuwe klant te mogen ontvangen. Graag snel tot ziens bij de Loodgieter-Specialist!

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's