Verstopte afvoer

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dat is een erg vervelend probleem en kan meerdere oorzaken hebben. Neemt u dan direct contact op met ons bedrijf. Al onze medewerkers beschikken namelijk over veel kennis en ervaring met problemen in of met de afvoer. Ons team zal ervoor zorgen dat het gehele ontstoppingsproces wordt uitgevoerd om uiteraard achter de oorzaak te komen met als doel dit te verhelpen.

Onze loodgieters zijn de specialisten in het oplossen van al uw verwarming-, verstopping-, en afvoer problemen.
Onze vakmensen hebben een licentie Technici en alle vakdiploma’s. Ze zijn vakkundig en geüniformeerd met een vriendelijk voorkomen.

Wij helpen u met uw verstopte afvoer

Ons bedrijf is  transparant in de dienstverlening en de kostprijs kunnen wij eenvoudig voor u berekenen aan de hand van enkele gegevens. U kunt dan ook zonder verplichting bij ons een offerte op maat laten maken. Wij hopen op een goede verstandhouding met u als klant en zullen niets minder dan perfectie nastreven. Ook voor het onderhoud van uw afvoerkanalen kunt u ons benaderen.

Heeft u behoefte aan een loodgieter voor het verzorgen van acute problemen of aansluitwerk? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook nog verder over onze site surfen om u verder te informeren.

Wij spreken de wens uit u binnenkort als klant te mogen begroeten. Graag tot ziens!

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's