Riool verstopping

Een alledaagse klus voor de Loodgieter-Specialist is het oplossen van verstoppingen. Om u een idee te geven van de verschillende verstoppingen die wij dagelijks tegen komen: wc verstopping, wasmachine verstopping  of een riool verstopping.

Een open riool is een plaats waar afvalwater zich al dan niet opzettelijk verzamelt en afstroomt. Vaak betreft het goten of greppels  in de nabijheid van bebouwing. Hoewel open riolen tegenwoordig nog veel voorkomen in sloppenwijken in ontwikkelings/derden wereldlanden, neemt het aantal langzaam af door onder andere hulpverleningsorganisaties die streven naar de aanleg van een riool zoals wij in de westerse landen gewend zijn.

In heel Nederland is gelukkig geen open riool meer te vinden maar helaas bestaan er nog wel problemen in de vorm van overstromingen binnenshuis. Altijd heel vervelend als uw toilet overstroomt en u geen idee heeft hoe dit te verhelpen.

Wij lossen u riool verstopping gemakkelijk op

Dit zijn de meest voorkomende verstoppingen die onze loodgieters dagelijks tegenkomen in woonhuizen maar ook in nieuwe bedrijfspanden. Heeft u na het lezen van onze informatie nog steeds vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wellicht dat u nog meer informatie over ons bedrijf wilt lezen. Dat kan. Onze website omvat informatie waar u mogelijk uw voordeel mee kunt doen. In ieder geval hopen wij u met deze informatie een stuk op weg te helpen.

Voor al uw loodgieters werkzaamheden bent u meer dan welkom bij de Loodgieter-Specialist.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's