Afvoer en reiniging

Wanneer er een probleem is ontstaan dat u niet op eigen houtje kunt oplossen, wilt u er zeker van zijn dat de Loodgieter-Specialist alle tools en vaardigheden in huis heeft die nodig zijn om snel uw problemen op te lossen.

Voor het absolute minimum van de verstoring van uw dagelijkse routines:

• Inspectie ter plaatse van de exacte locatie en omvang van de verstopping of verstoring
• Hoge druk waterstralen want dat zal de opstoppingen uitspoelen van uw gehele afvoer of het riool
• Roet verwijderen
• Pijp reparatie of vervanging

Verstopte afvoer kan worden voorkomen met onderhoud van uw afvoer

Als u zelf regelmatig de volgende zaken uitvoert is de kans op problemenveel kleiner. Controleer uw wastafel en  ligbad putjes ten minste vier keer per jaar

Periodiek, vul elke wastafel in uw huis aan de rand en trek aan de stop. Het volume en het gewicht van het water zal helpen de afvoer  door te spoelen
Een keer per maand, giet een organische rioolreiniger door elke opening van uw riolering. Producten, zoals natuurlijke schoonmaakmiddelen werken veel beter dan de chemische ontstoppers en zal geen schade aanrichten aan uw pijpen en afvoer. Bovendien zijn deze middelen veilig voor het milieu.
Giet ook nooit olie of vet in een afvoer, tegenwoordig beschikken sommige supermarkten over een ton waar u uw ftituurvet kunt inleveren.

Heeft u na het lezen van onze informatie nog steeds vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf. Onze loodgieters zijn allemaal in het bezit van hun diploma’s en gaan geen enkele loodgieters “klus” uit de weg. Wij werken tegen scherpe tarieven en u als klant bent verzekerd over het door ons uitgevoerde werk.

Wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's