Rioolinspectie

Het riool is tegenwoordig steeds complexer en van groter belang in het afvoeren van allerlei afvalstoffen. Toch komt het nog vaak voor dat een riool verstopt raakt. Meestal is dit op te lossen met simpele huis en tuin middelen maar soms is het nodig om een professioneel bedrijf in te schakelen.

Indien het probleem echter dieper is veroorzaakt is kan het noodzakelijk zijn dat het riool wordt nagekeken met behulp van speciale apparatuur en camera’s die diep het riool ingaan.

Erkende riool inspectie

U bent dan aangewezen op de dienst rioolinspectie. Bij ons kunt u deze inspectie uit laten voeren zodat exact alle problemen in de rioolleiding tevoorschijn komen. Bij bedrijven is het belang van een goed riool nog groter. Een verstopping kan de bedrijfscontinuïteit schaden en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wij raden middelgrote bedrijven en groter dan ook aan om ten minste een keer per jaar een rioolinspectie uit te laten voeren om problemen te voorkomen.

Heeft u behoefte aan een loodgieter voor het verzorgen van acute problemen of andersoortige vraagstukken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij werken met gediplomeerde loodgieters die hun vak verstaan, rap doorwerken en al hun werkzaamheden uitvoeren tegen een zeer scherp tarief. Wellicht dat wij u eerdaags mogen verwelkomen als nieuwe klant van de Loodgieter-Specialist.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's