Loodgieter Nijmegen

Allereerst van harte welkom op onze site. Waarom u exact op onze site uit bent gekomen dat is voor ons raden. Maar dat het alles te maken heeft met het gegeven dat u op zoek bent naar een loodgieter dat is overduidelijk. Deze website is dusdanig ingericht dat wij vooral veel informatie willen geven.

Het kan zijn dat u zelf een verbouwing aan het uitvoeren bent en dat u over veel bouwkennis beschikt maar niet veel verstand heeft  van leidingwerk. Dat komt meer voor en daarom zijn wij er.

U kunt bij ons terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden. In Nijmegen hebben wij al meerdere malen gewerkt en altijd naar volle tevredenheid van onze klanten (kijkt u bij referenties). Onze loodgieters houden zich bezig met aanleg en onderhoud van sanitair, cv’s, waterleidingen en of de riolering.

Onze loodgieter uit Nijmegen

Gaat ook graag bij u thuis of op de zaak aan de slag met uw loodgieterswerk. Ook voor onderhoud kunt u ons inschakelen. Frequent onderhoud voorkomt problemen in de (nabije) toekomst.
Wilt u graag gratis een prijs opgave ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend ons online loodgieter offerte formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte voor uw loodgieters werkzaamheden.
Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant bij de Loodgieter-Specialist.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's