Airco

Het komt in Nederland niet veel voor ….. maar als het dan een korte periode erg warm is grijpt heel Nederland massaal naar afkoelings methodieken. Uiteraard is een airco het beste middel om het klimaat binnenshuis te beheersen. Al het airco werk wordt uitgevoerd door een erkende koeltechnicus van de Loodgieter-Specialist.

Ons bedrijf is erkend en onze medewerkers zijn allen gediplomeerd. Hiermee garanderen wij de veiligheid van uw gezin en huis. Het werk wordt efficiënt verricht en na afloop kunt u heerlijk genieten van een koel huis. Onze systemen zijn ontworpen om u comfort te bieden tijdens het opslaan van energie.

Wij bieden:

• Airconditioning reparatie
• Airconditioning installaties
• Luchtreinigers
• Thermostaten
• Onderhoud
• Inspecties

Centrale airconditioning.

Andere woorden die ook wel gebruikt worden in plaats van airco zijn: klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling. Al deze apparatuur is bedoeld om de lucht binnen te reguleren

Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem.

Wij verzorgen een vakkundige service, installatie, tune-ups en het oplossen van problemen en  wij repareren of vervangen alle merken airconditioning apparatuur

Heeft u na het lezen van onze informatie nog  vragen? Neem contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

U treft overigens op onze site informatie aan over diverse soorten loodgieterswerk. Ons doel is u als potentiële klant zo volledig mogelijk te informeren. Wellicht mogen wij u eerdaags als nieuwe klant begroeten.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's