Uurloon loodgieter

Het uurloon van de loodgieter of installateur neemt door schaarste telkens verder toe. Toch zijn er op de markt nog veel loodgieters die werken voor acceptabele tarieven. Voor het beoordelen van het uurloon van een loodgieter dient u niet alleen te kijken naar de prijs maar ook naar hetgeen dat is inbegrepen in de prijs.

Denk hierbij aan de kosten van het materiaal, de garantievoorwaarden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Juist op dit vlak is namelijk veel onderhandelingsruimte. Met ons hoeft u echter niet te onderhandelen. Onze tarieven zijn al jarenlang scherp! Dit is het resultaat van strakke onderhandelingen met onze leveranciers. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u door dus vandaar dat dit al een stuk scheelt in uw voordeel.

Laag uurtarief voor uw loodgieter

Heeft u behoefte aan een loodgieter voor het verzorgen van acute problemen, installatie of onderhoud? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Op onze projectfoto’s krijgt u een realistisch beeld van hoe de medewerkers van de Loodgieter-Specialist hun werkzaamheden uitvoeren.

Graag verwelkomen wij u binnen afzienbare tijd als nieuwe klant.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's