Loodgieter Emmen

Vakmannen van de Loodgieter-Specialist zijn werkzaam door bijna heel Nederland.

Onze loodgieters zijn ook regelmatig te vinden in Emmen. Heeft u zich overigens wel eens afgevraagd waar de naam loodgieter vandaan komt?  Het woord loodgieter komt van het zogenaamde gieten van stroken lood en loden pijpen. Deze stroken werden gebruikt om buizen waterdicht te krijgen.

Een echt ambacht en dat is nu net het probleem. Er treedt vergrijzing op onder de loodgieters en daar hebben wij in ons bedrijf gelukkig geen last van. Natuurlijk werken er bij ons zeer ervaren loodgieters die al vanaf de start van het bedrijf bij ons werkzaam zijn. Maar binnen ons bedrijf zijn ook jongere loodgieters werkzaam. Op deze manier blijven wij ons als bedrijf ontwikkelen en kunnen wij met een gerust hart de naam Specialist blijven voeren.

Onze loodgieters uit Emmen zijn de specialisten voor verschillende loodgieter onderhoud werkzaamheden, maar ook voor uw nieuwe opdrachten kunt u terecht bij ons loodgietersbedrijf.

Erkende loodgieter uit Emmen voor u

Wilt u graag gratis een prijs opgave ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend ons online loodgieter offerte formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte voor uw loodgieters werkzaamheden.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's