Loodgieter Dordrecht

Onze loodgieters zijn ook regelmatig te vinden in Dordrecht. Heeft u zich overigens wel eens afgevraagd waar de naam loodgieter vandaan komt?  Het woord loodgieter komt van het zogenaamde gieten van stroken lood en loden pijpen. Deze stroken werden gebruikt om buizen waterdicht te krijgen.

Een echt ambacht en dat is nu net het probleem. Er treedt vergrijzing op onder de loodgieters en daar hebben wij in ons bedrijf gelukkig geen last van. Natuurlijk werken er bij ons zeer ervaren loodgieters die al vanaf de start van het bedrijf bij ons werkzaam zijn. Maar binnen ons bedrijf zijn ook jongere loodgieters werkzaam. Op deze manier blijven wij ons als bedrijf ontwikkelen en kunnen wij met een gerust hart de naam Specialist blijven voeren.

Een goede loodgieter uit Dordrecht

Heeft u een loodgietersvraagstuk en wilt u deze werkzaamheden graag uitbesteden? omschrijf de door u verzochte werkzaamheden en  binnen maximaal 2 werkdagen heeft u een kostenspecificatie.

Voordelen voor u als klant bij ons bedrijf zijn … een scherp tarief, vakkundige loodgieters en perfect uitgevoerd werk en de geruststelling dat u verzekerd bent tegen de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's