Loodgieter Deventer

Fijn dat u onze website bezoekt. Vermoedelijk heeft u een loodgieters vraagstuk of heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw droom badkamer. Het gebeurt heel vaak dat mensen in hun vrije weekend klussen om bijvoorbeeld de badkamer een update nodig heeft. Als u dan een nieuwe indeling maakt dan is het vaak nodig om leidingen en afvoeren te verleggen.

Veelal worden er in de bouwwereld keuzes gemaakt gebaseerd op prijs. Toch is dit niet altijd verstandig in verband met de zogenaamde beunhazerij. Zeker als het uw leidingwerk betreft. Ongelukken ten gevolge van fout geïnstalleerde en/of aangesloten leidingwerk! De gevolgschade kan dan groter zijn, denkt u aan lekkages, kortsluitingen of andere zaken. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Ons bedrijf is erkend, aangesloten bij de vakorganisatie, heeft alleen gediplomeerde loodgieters in dienst en wij hebben strakke afspraken voor wat betreft de inkoop met onze leveranciers.

Erkende loodgieter uit Deventer

Wilt u graag gratis een prijs opgave ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend ons online loodgieter offerte formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte voor uw loodgieters werkzaamheden. U kunt ook besluiten eerst nog even over onze informatieve website te surfen. De foto’s geven u een goed “zicht” op onze werkzaamheden.
Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's